skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

بررسی طرح پیام‌رسان‌های اجتماعی به مرکز پژوهش‌ها سپرده شد

تحریریه پیوست

۱۲ دی ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸

بررسی طرح «ساماندهی پیام‌رسان‌های داخلی» برای رسیدگی بیشتر و رفع ایرادات از کمیسیون فرهنگی مجلس به مرکز پژوهش‌ها سپرده شد.

به گزارش پیوست واگذاری بررسی این طرح از کمیسیون فرهنگی مجلس به مرکز پژوهش‌های مجلس دیروز طبق ماده ۱۴۲ آیین‌نامه داخلی به رای نمایندگان عضو کمیسیون فرهنگی گذاشته شد و به تصویب رسید و برای بررسی بیشتر به این مرکز ارسال می‌شود.
طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های داخلی یکی از طرح‌های پرحاشیه مجلس شورای اسلامی است که از زمان مطرح شدن در کمیسیون فرهنگی نظرات مخالف و موافق بسیاری داشته است. در ماده ۴ طرح فعلی واگذاری گیت‌وی ورودی اینترنت به کشور به نیروهای مسلح واگذار خواهد شد.

طبق رای اعضای کمیسیون فرهنگی طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی از کمیسیون فرهنگی به مرکز پژوهش‌ها ارسال می‌شود تا کارگروهی برای بررسی این موضوع تشکیل و پس از انجام کار کارشناسی طرح اصلاح شده مجدد به صحن کمیسیون فرهنگی بازگردد.
محمداسماعیل سعیدی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درمورد جلسه دیروز (۱۱ دی) کمیسیون فرهنگی ،در گفت‌وگو با پیوست گفت: «در چند جلسه‌ای که کمیسیون فرهنگی طرح ساماندهی پیام رسان‌ها را بررسی می‌کند، از دستگا‌ه‌ها و کارشناسان مختلف دعوت کردیم و آنها توضیحات و نظرات مخالف و موافق خود را در مورد این طرح ارائه دادند. جلسه دیروز نیز با حضور نمایندگان وزارت ارتباطات، پلیس فتا و مرکز پژوهش‌ها برگزار شد.» او در مورد اعضای کارگروه گفت: 
«مسئولیت تعیین اعضای این کارگروه با مرکز پژوهش‌ها است. البته دراین مرکز نمایندگان دستگاه‌های مرتبط و کارشناسان دعوت می‌شوند تا نظرات خود را عرضه کنند. سپس در مورد این طرح تصمیم‌گیری می‌شود.» به گفته سعیدی این کارگروه حداکثر یک ماه فرصت دارد تا بررسی‌های خود را انجام دهد و بعد باید طرح اصلاح شده را به کمیسیون ارسال کند. سپس کمیسیون فرهنگی بررسی خود را روی این طرح دوباره آغاز می‌کند.

طرح پیام‌رسان‌های اجتماعی یکی از طرح‌های پرحاشیه مجلس است. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که طرح پیام‌رسان‌های اجتماعی و بندهای گنجانده شده در آن بیشتر از اینکه نگاه فنی به طرح ساماندهی پیام‌رسان‌ها داشته باشد، نگاه امنیتی و سیاسی به این حوزه دارد. همچنین بررسی بخش‌هایی از مواد در نظر گرفته شده این طرح توسط پیوست، نشان می‌دهد که در صورت قانونی شدن طرح پیام‌رسان‌های اجتماعی مجلس ، احتمال فیلترینگ دست جمعی پیام‌رسان‌های اجتماعی خارجی در کشور وجود دارد.البته نصرالله پژمانفر، رئیس کمیته فضای مجازی مجلس و طراح اصلی این طرح در گفت‌وگو با پیوست این انتقادات را غیرمنصفانه دانسته بود و با برگزاری یک نشست خبری تلاش کرد تا به تمامی ابهامات و انتقاداتی که نسبت به طرح پیام‌رسان‌های اجتماعی مطرح است، پاسخ دهد. این طرح ابتدا در کمیته فضای مجازی مطرح شد و پس از تصویب در این کمیته حال در کمیسیون فرهنگی در حال بررسی است و به گفته سعیدی، در این جلسات نمایندگان دستگاه‌های مرتبط نظرات خود را عرضه می‌کنند و در جلسه اول نیز نمایندگان با کلیات این طرح به توافق رسیدند.

http://pvst.ir/5p8

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو