skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

براساس فراخوان سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر درفضای مجازی مطرح شد:

رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر برای فعالیت‌های انتخاباتی مجوز دریافت می‌کنند

تحریریه پیوست

۱ بهمن ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر کشور برای ارائه «خدمات تبلیغاتی سیاسی» این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی باید از سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) مجوز فعالیت دریافت کنند.

به گزارش پیوست، سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در فراخوانی که در سایت خود منتشر کرده است، از رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر که تمایل به میزبانی از صفحه رسمی نامزدهای انتخاباتی دارند، دعوت کرده تا برای ارائه خدمات تبلیغات سیاسی از ساترا مجوز دریافت کنند. ساترا هدف از این فراخوان را استفاده از ظرفیت رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر کشور و همچنین کمک به شفافیت و سالم‌سازی فضای تبلیغاتی نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد.
این رسانه‌ها پس از دریافت مجوز باید فعالیت خود را در قالب «مقررات تبلیغات سیاسی در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر» که توسط ساترا تصویب و ابلاغ شده است، آغاز کنند.

این مقررات در ۱۲ بند است و وظایفی را برای رسانه‌های صوت وتصویر فراگیر تعیین کرده است. براین اساس رسانه مورد نظر ملزم است «نشان تبلیغات سیاسی» را در ابتدا عنوان محتوایی که حاوی تبلیغات سیاسی است،درج کند. ابعاد این نشان باید از ابعاد متن عنوان محتوا کوچک‌تر نباشد.
این «نشان» ابلاغ شده از سوی ساترا برای تمایز محتوای مشمول این مقررات از سایر محتواهای انتشار یافته در رسانه است.
رسانه همچنین موظف است در صورت تقاضای رسمی نامزدهای انتخابات و پس از احراز هویت نامزد، صفحه رسمی به نام نامزد و با درج نشان «صفحه رسمی» ایجاد کند. مسئولیت انتشار محتوا در صفحه رسمی نامزدهای انتخابات، برعهده نامزد موردنظر است.
رسانه همچنین وظیفه دارد، به گزارش تخلفات تبلیغات سیاسی که وفق این مقررات در صلاحیت رسانه قرار دارد، با فوریت رسیدگی کرده و نتایج را به ساترا گزارش دهد.
رسانه همچنین باید محتوای تبلیغات سیاسی را حداقل تا سه ماه پس از انتخابات ذخیره و نگهداری کند و گزارش عملکرد خود را به ساترا ارائه دهد.
طبق بند ۱۰ این مقررات، رسانه موظف است به محض شناسایی ربات‌های منتشرکننده محتوای جعلی، آن‌ها را مسدود کند. پخش زنده تبلیغات سیاسی باید براساس مقررات پخش زنده ساترا انتشار یابد. اعلام نتایج انتخابات توسط رسانه‌ها نیز پیش از اعلام نتایج آرا از مراجع رسمی ممنوع است.

در این مقررات شرایط محتوای تبلیغات سیاسی انتشاریافته توسط رسانه‌ها هم مشخص شده است. برهمین مبنا بیان هرگونه خبر، ادعا، بیان مطالب و نقل‌قول از افراد و چهره‌های سیاسی در قالب صوت و تصویر فراگیر، باید با ذکر نام منبع و همراه با مدارک باشد.
انتشار محتوای تمسخرآمیز و تخریب‌کننده خارج از چهارچوب نقد، پیرامون سیاست‌های کلی نظام ممنوع است. انتشار محتوای تحریف‌شده نظیر تقطیع سخنرانی‌ها علیه فرد، حزب و جناح خاص ممنوع است. توهین، تمسخر و هجو زبان، فرهنگ و هویت اقوام و اقلیت‌های دینی و قومی ممنوع است.

تمامی رسانه‌های متقاضی و دارای شرایط می‌توانند از تاریخ ۲۹ دی‌ماه  تا ساعت ۲۴ روز ۲ بهمن ماه، درخواست خود را در قسمت «ثبت درخواست مجوز» در سایت ساترا ثبت کنند.

http://pvst.ir/7ba

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو