skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

ممنوعیت واردات برخی تجهیزات زیرساختی فناوری اطلاعات رفع شد

تحریریه پیوست

۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

ممنوعیت واردات برخی تجهیزات زیرساختی فناوری اطلاعات که از اواسط فروردین ماه و بنا بر تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت به اجرا گذاشته بود لغو شد. علی‌ آذرکار، دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفت‌وگو با پیوست ضمن تایید این خبر اعلام کرد که وزارت صمت اعلام کرده است که با بررسی‌های مجدد در این زمینه این ممنوعیت را برداشته  است.

به گزارش پیوست،‌ اواخر هفته گذشته سازمان نصر اعلام کرد که ثبت سفارش برخی تجهیزات زیرساختی فناوری اطلاعات (مانند مانند سرور، پردازنده، تجهیزات ذخیره‌‏سازی…)  به دلیل موجود بودن نمونه تولید داخلی آن متوقف شده است. در همین زمینه نیز رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با ارسال نامه‌ای به مدیر کل صنایع برق و الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت خواسته‌ بود تا این موضوع مورد بازبینی قرار بگیرد. حالا علی‌ آذرکار می‌گوید با پیگیری‌های سازمان نصر و همراهی وزارت صمت این ممنوعیت لغو شده است.

علی آذرکار دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در این زمینه به پیوست گفت: «در شرایط کنونی کشور به دلیل شیوع کرونا و افزایش دورکاری در سازمان‌ها و شرکت‌ها تهیه زیرساخت‌های ارتباطی بیشتر از گذشته پررنگ شده است و به همین خاطر این ممنوعیت می‌توانست ضربات جبران‌ناپذیری به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور بزند.»
او با اشاره به اینکه این تصمیم وزارت صمت به دلیل وجود نمونه‌های داخلی این تجهیزات گرفته شده بود توضیح داد: «اعلام شده بود که به خاطر حمایت از تولیدات داخلی روی واردات برخی تجهیزات زیرساختی فناوری اطلاعات ممنوعیت گذاشته شده است و این درحالی است که با توجه به شرایط تحریمی امکان تولیدات برخی از این تجهیزات در کشور وجود ندارد. حالا با پیگیری سازمان و مشخص شدن شرایط وزارت صمت نیز با همکاری لازم این ممنوعیت را برداشته است.»

همزمان با در نظر گرفتن ممنوعیت واردات برخی تجهیزات زیرساختی فناوری اطلاعات، بسیاری از واردکنندگان این بازار اعلام کرده بودند که این ممنوعیت به بهانه اینکه نسخه‌های تولید داخل دارند، آن هم در شرایطی که به خاطر شیوع کرونا و دورکاری سازمان‌ها و شرکت‌ها نیازمند توسعه زیرساخت‌های ارتباطی خود هستند می‌تواند ضربه قابل توجه‌ای به بخش‌های مختلف کشور بزند. همچنین این گروه چنین محدودیتی را باعث افزایش قاچاق این کالاها می‌دانستند که در سال‌های اخیر به دلیل تحریم‌های بین‌المللی و نوسانات نرخ ارز با سختی‌های فروان وارد کشور می‌شده است.

http://pvst.ir/7vq

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو