skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اختتامیه اولین نوآوردگاه مرکز نوآوری ایرانسل برگزار شد

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۱۸ آبان ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

اختتامیه اولین نوآوردگاه مرکز نوآوری ایرانسل امروز (۱۸ آبان‌ماه) برگزار شد. در این رویداد که درواقع همان استارت‌آپ ویکند است ۱۰ تیم مقابل داوران ایده‌های خود را مطرح و اسامی تیم‌های منتخب نیز قرار است  فردا اعلام شود.

به گزارش پیوست، اولین نوآوردگاه مرکز نوآوری ایرانسل از جمعه (۱۶ آبان‌ماه) آغاز شد و در ۲ روز ۱۰ تیم درمورد کار تیمی، نحوه ارائه ایده خود مقابل سرمایه‌گذاران، تیم‌سازی و غیره آموزش دیدند و امروز (۱۸ آبان‌ماه) مقابل داوران ایده‌های خود را مطرح کردند.
بیژن عباسی آرند، مدیرعامل شرکت ایرانسل درمورد نوآوردگاه ایرانسل به پیوست گفت: «مرکز نوآوری ایرانسل برای پرورش ایده‌های تیم‌های استارت‌آپی بهمن ماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد. سپس ایرانسل فراخوانی را منتشر کرد. با انتشار فراخوان قصد داشتیم ایده‌های مناسب برای سرمایه گذاری را شناسایی کنیم. ۴۰ تا ۵۰ ایده در فراخوان شرکت کردند. از بین آنها ۱۰ ایده با بررسی داوران انتخاب شد.»
او ادامه داد: «از جمعه گذشته آموزش به مجموعه‌های استارت‌آپی توسط مربیان انجام شد. دراین چند روز به آنها آموزش داده شد که چگونه کسب و کاری تعریف کنند و چگونه مقابل داوران ایده خود را مطرح کنند.»

او همچنین بیان کرد: «محدودیت کلی برای پذیرش ایده‌ها نداریم؛ اما باید در حوزه ‌IT وICT فعالیت کنند. این مرکز نوآوری ذیل مرکز نوآوری شریف راه‌اندازی شده و در چارچوب ساختارهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. به تیم‌ها فضای کاری و زیرساخت‌های اولیه برای راه‌اندازی استارت‌آپشان در اختیار آنها قرار می‌دهیم. اگر جایی نیاز باشد، متناسب با ایده و طرح روی تیم‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنیم تا ایده‌های خود را پرورش دهند.»

او در پاسخ به این سوال که آیا تیم‌ها پس از پایان دوره جذب ایرانسل می‌شوند، گفت: «اگر سرویسی که دارند، با سرویس‌های اصلی ایرانسل مرتبط باشد، حتما ایرانسل از آنها استفاده می‌کند. امکان دارد، ایرانسل سهام‌دار تیمی شود و در قالب مشارکت از تیم حمایت کند. اگر تیم‌ها محصول با کیفیت عرضه کنند، می‌توانند از کانال‌های ایرانسل برای تبلیغات و مارکتینگ استفاده کنند. درکل امکانات ایرانسل را متناسب با ایده‌‌ها در اختیار تیم‌ها قرار می‌دهیم.»

به گفته عباسی آرند، مدیرعامل  شرکت ایرانسل استارت‌آپ‌ها اگر سرویسی دارند و با سرویس‌های اصلی ایرانسل مرتبط باشد، حتما ایرانسل از آنها استفاده می‌کند.

بیژن عباسی آرند همچنین در این رویداد با اشاره به اینکه درگذشته ایرانسل به عنوان اپراتور دیتای کشور شناخته می‌شد و حالا به عنوان اپراتور دیجیتال کشور معرفی می‌شود، گفت: «ما در مجموعه ایرانسل سعی کردیم، سرویس‌های جدید و مناسب سبک زندگی دیجیتال مشترکان فراهم کنیم. امروزه پدیده کرونا نیاز جدی بشر را به مجموعه سرویس‌های خاص بسیار محسوس کرده است. پدیده کرونا سبب شد تا کشورها زودتر از پیش‌بینی خود مجبور شوند به سمت ارائه سرویس‌هایی بروند که از تجمع مردم جلوگیری شود.»

او در ادامه اضافه کرد: «در ایرانسل از روزهای اول شیوع کرونا با توجه به بستر خوبی که پیش‌بینی کرده بودیم، دورکاری را انجام دادیم. ۹۵ درصد از کال سنتر ما از خانه کارهای خود را دنبال می‌کنند. شرکت‌های بسیاری در این مورد با مشکلاتی روبرو شدند و از ما کمک می‌خواستند.»

به گفته عباسی آرند در شش ماه اول امسال مصرف دیتای شکبه ایرانسل نسبت به سال قبل بیش از ۸۵ درصد رشد داشته و ایرانسل به خاطر داشتن شبکه پایداری که دارد توانسته سرویس‌هایی متنوعی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

ده تیم‌ها مقابل داوران اید‌ه‌های خود را مطرح کردند

او با اشاره به اینکه سرویس‌های دیجیتال برای جامعه جدید و نسل جدید ضروری است، بیان کرد: «در این روزها تغییراتی در سبک زندگی مردم رخ داده است که فکر نمی‌کنم با اتمام این دوران شاهد بازگشت به عقب باشیم. به همین خاطر شرکت‌های پیشرو لازم است که سرویس‌های خود را توسعه دهند.»

او در ادامه اضافه کرد: «ایرانسل با همین رویکرد سعی کرد مدلی را تعریف کند تا از ظرفیت‌های کشور استفاده کند. ما در ایرانسل از این ظرفیت‌ها در مقاطع خوبی بهره بردیم. سرمایه‌گذاری در تاکسی آنلاین اسنپ یکی از این موارد بود، در حال‌حاضر این شرکت در اغلب شهرهای بزرگ با قیمتی مناسب به سرویس‌دهی می‌پردازد. شاید بخشی از دغدغه حمل و نقل را توانست حل کند.»

مدیرعامل ایرانسل همچین بیان کرد: «در ایرانسل حس کردیم که رسالت ما به عنوان اپراتور دیجیتال این است تا فضا را برای کسانی که بتوانند نقش ایفا کنند و ایده داشته باشند، فراهم کنیم. مرکز نوآوری هدف‌گذاری کرده تا در زمینه IT و ICT نیازمندی‌های ایرانسل را پاسخگو باشد و نیازمندی‌ها را بومی‌سازی کند.»

به گفته عباسی آرند ایرانسل قرار است چالش‌های داخلی خود را همراه با استارت‌آپ‌ها حل کند. او همچین تاکید کرد: «در این مورد می‌خواهیم اشتغال‌زایی هم کنیم مانند اسنپ که بیش از ۳هزار شغل ایجاد کرده و امید‌واریم ده‌ها نمونه دیگر همچون اسنپ به کمک این مرکز شکل بگیرد.» براساس گفته‌های عباسی آرند سهم اقتصاد دیجیتال در کشور ۶.۵ درصد است که به نظر می‌رسد با ایجاد کسب وکارهای جدید این سهم افزایش یابد.

مرکز نوآوری چیست؟

مرکز نوآوری ایرانسل یکی از زیرمجموعه‌های ایرانسل لبز است. در واقع مجموعۀ ایرانسل لبز (Irancell Labs)، شامل سه بخش «تحقیق و توسعه»، «مرکز نوآوری ایرانسل» و «آکادمی ایرانسل» است که از سال گذشته، با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل با جامعۀ دانشگاهی و کمک به مراکز علمی، استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور تأسیس شده است. حسن بلوردی، معاون فنی ایرانسل و مدیرعامل ایرانسل لبز، هم در مراسم اختتامیه اولین نوآوردگاه مرکز نوآوری ایرانسل  درمورد مرکز نوآوری و نوآوردگاه ایرانسل  گفت: «ایرانسل به منظور استفاده از ظرفیت تیم‌های استارت‌آپی خلاق داخلی از بهمن ماه سال گذشته مرکز نوآوری ایرانسل ذیل «ایرانسل لبز» مرکز تحقیق و توسعه ایرانسل آغاز به کار کرد. ما در تعامل با اکوسیستم نوآوری کشور با معماری که مبتنی بر استراتژی نوآوری باز است، این مرکز را راه‌اندازی کردیم.»

او ادامه داد: «براساس نیازمندی که از سند استراتژی ایرانسل استخراج شده، یکسری موضوعات را مبنای کار این مرکز قرار دادیمب. بعد از استخراج اولویت‌ها و نیازمندی‌ها از طریق وب‌سایت ایرانسل فراخوان منتشر کردیم. در نهایت تیم‌ها وارد مرحله شتابدهی می‌شوند.»

به گفته حسن بلوردی، مدیرعامل ایرانسل لبز فرآیند کلی در انتخاب تیم‌ها هم براساس استانداردی است که شتابدهنده‌های دیگر هم برهمین مبنا فعالیت می‌کنند

او همچنین بیان کرد: «فرآیند کلی در انتخاب تیم‌ها هم براساس استانداردی است که شتابدهنده‌های دیگر هم برهمین مبنا فعالیت می‌کنند.» بلوردی در ادامه به روند انتخاب تیم‌ها اشاره کرد و گفت: «یک هفته فاز ارزیابی ایده‌ها داریم که در پایان فاز اولیه استارت‌آپ ویکند مانند آنچه امروز برگزار کردیم، داریم. تیم‌هایی که از این مرحله عبور کنند وارد مرحله پیش‌شتابدهی می‌شوند. این فاز سه ماه به طول می‌انجامد.»

او ادامه داد: «تیم‌هایی که از فاز پیش‌شتابدهی عبور کنند، وارد فاز شتابدهی می‌شوند که یک دوره شش ماهه است. در نهایت یک روز دمودی داریم که تیم‌ها مقابل سرمایه‌گذار ما که فعلا مجموعه ویستا است ایده خود را مطرح می‌کنند. آنها اگر بتوانند نظر سرمایه‌گذار را جلب کنند، وارد فاز مشارکت با ایرانسل می‌شوند.» براساس آنچه در این مراسم اعلام شد اسامی تیم‌های منتخب در اولین نوآوردگاه  مرکزی نوآوری ایرانسل فردا (۲۰ آبان) اعلام خواهد شد.

http://pvst.ir/8xr
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو