skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

۴۵ سال میانگین سنی بنیان‌گذارن استارت‌آپ‌های موفق

۱۰ مهر ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۸

میانگین سنی بنیان‌گذاران استارت‌آپ‌های موفق ۴۵ سال است.

به گزارش مجله INC بر اساس تحقیق جدید اداره آمار ایالات متحده آمریکا (Census Bureau) که طی همکاری با دو استاد موسسه فناوری ماساچوست انجام شده، میانسالان، موفق‌ترین کارآفرین‌های حوزه فناوری هستند.
در این تحقیق ۲.۷ میلیون بنیان‌گذار شرکت‌ فناوری که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ حداقل یک کارمند را استخدام کرده‌اند مورد بررسی قرار گرفته‌اند که میانگین سنی بنیانگذاران آنان به عنوان استارت‌آپ‌های موفق، ۴۵ سال بوده است.

هر چند بسیاری فکر می‌کنند که اگر در دهه سوم یا چهارم یا حتی پنجم زندگی‌تان هستید، قطار کارآفرینی از کنار شما رد شده و آغاز کسب‌وکار خودتان، دیگر دیر شده؛اما تحقیقات چیز دیگری را نشان می‌دهد.
براساس این تحقیق در مجموع احتمال موفقیت شرکت یک کارآفرین پنجاه ساله در مقایسه با کارآفرین سی ساله دو برابر بیشتر است، همچنین احتمال موفقیت بنیانگذاران ۶۰ ساله استارت‌اپ سه برابر بیشتر از یک  بنیانگذار سی‌ساله است.

عامل کلیدی مهم تفاوت بین ایده‌ها و جرا است. ایده‌ها فوق‌العاده‌اند، اما اجرای این ایده‌ها، همه‌چیز است. استراتژی یا راهبرد نیز همین اهمیت را دارد؛ استراتژی مهم است، اما روش‌ها و تکنیک‌ها مساله‌ای است که واقعا اهمیت دارد و به رشد شرکت کمک می‌کند. وقتی تجربه فرد محدود باشد، مدیریت کردن و انجام امور اجرایی دشوارتر است. همچنین توسعه راهبرد با داشتن تجربه اندک، سخت‌تر به نظر می‌رسد و علاوه بر این تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه راهبردی، پیچیده‌تر می‌شود.
به این ترتیب، مساله تجربه در ایجاد و بنیان‌گذاری استارت‌آپها اهمیت زیادی دارد و تجربه، درسی است که با گذر عمر به دست می‌آید.

بنابراین، اگه چهل‌ساله یا پنجاه ساله هستید یا حتی شصت سال سن دارید، می‌توانید کسب‌وکاری برای خودتان راه بیندازید. آمار نشان می‌دهند که عملکرد بنیان‌گذاران میانسال نسبت به همتایان جوان خود، بهتر است. کارآفرین‌های موفق با اتکا به تجربه‌ها، مهارت‌ها، ارتباطات، تخصص و البته تجربه خود در گذر عمر، کار را پیش می‌برند.

http://pvst.ir/67q

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو