skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی ‌اس ۲۰ اولترا؛ سریع و خشن

امید اعظمی عضو تحریریه

۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۱۴ دقیقه

شماره ۷۸

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۷ شهریور ۱۴۰۱

سامسونگ تنها ۴۲ روز بعد از آغاز سال و دهه جدید میلادی، آخرین نسل از سری S خانواده گلکسی را رونمایی کرد. در حالی که پیش‌بینی‌ها و تمرکز اهالی فناوری بر معرفی گلکسی‌اس ۱۱ معطوف شده بود، سامسونگ نسل بعدی سری اس را S20 نام‌گذاری کرد. سری S20 در سه مدل اس ۲۰، اس ۲۰ پلاس و اس ۲۰ اولترا معرفی شده و هر سه مدل دارای نسخه 4G و 5G هستند که با توجه به بازار هدف، نسخه مناسب عرضه خواهد شد. این مدل گلکسی اس۲۰ اولترا نسل پنجم 5G شبکه تلفن همراه را ساپورت می کند. سامسونگ با معرفی اس۲۰ اولترا تمامی گوشی‌های اندرویدی بازار و تمام ویژگی‌های کاربردی آنها را به چالش کشیده است. سخت‌افزار، نرم‌افزار، دوربین و باتری قدرتمند، تنها بخشی از ویژگی‌های اس ۲۰ اولتراست که نتیجه رقابت این گوشی و تمام مدل‌های مختلف دیگر را قابل پیش‌بینی می‌کند.

نماینده دسته فوق سنگین

سامسونگ گلکسی اس۲۰ اولترا به معنای واقعی کلمه گوشی سنگین و غول‌پیکری است. این گوشی ۲۲۲ گرمی، ۱۶۷ میلی‌متر ارتفاع، ۷۶ میلی‌متر عرض و ۸/۸ میلی‌متر ضخامت دارد. پشت و جلوی بدنه گوشی به وسیله گوریلا گلس نسخه ۶ محافظت می‌شود و فریم دور گوشی از جنس آلومینیوم است. اس۲۰ اولترا نمایشگری ۶.۹ اینچی تمام‌صفحه با حفره دوربین سلفی در بالای بدنه دارد. ظاهر نمایشگر اس ۲۰ اولترا ترکیبی از گوشه‌های گرد اس ۱۰ پلاس و دوربین سلفی نوت ۱۰ پلاس است. برخلاف اس ۱۰ این بار سامسونگ دکمه مزاحم بیکسبی را حذف و آن را با دکمه پاور ادغام کرده است. بنابراین دیگر سمت چپ بدنه گوشی دکمه‌ای وجود ندارد و تنها دکمه کم و زیاد صدا و دکمه پاور/بیکسبی سمت راست بدنه قرار دارد. پایین بدنه گوشی فقط پورت یو‌اس‌بی تایپ سی و اسپیکر و میکروفون به چشم می‌خورد و خبری از جک هدفون نیست و به‌ نظر می‌رسد باید با جک سه و نیم میلی‌متری هدفون برای همیشه خداحافظی کنیم. پشت بدنه گوشی برآمدگی زمخت و بدفرمی با ارتفاع 45، عرض 30 و ضخامت یک میلی‌متر دیده می‌شود که محل قرارگیری دوربین چهارگانه اس۲۰ اولتراست. اگر باکس سیاه‌رنگ دوربین را نادیده بگیریم، طراحی و فرم گلکسی اس۲۰ اولترا جذاب، دوست‌داشتنی و ظریف است. با توجه به سایز اس ۲۰ اولترا، کار کردن با یک دست سخت و دشوار به نظر می‌رسد و برای رسیدن انگشت به بالای صفحه و باز کردن پنل نوتیفیکیشن‌ها قطعاً مجبور خواهید بود انگشتان خود را روی بدنه پشتی به سمت بالا حرکت دهید و این کار ریسک سر خوردن و افتادن گوشی را چندین برابر می‌کند. وزن بالای این گوشی نیز در استفاده طولانی‌مدت باعث خستگی مچ و دست می‌شود و کار کردن با یک دست را سخت‌تر می‌کند. پس بهتر است هنگام کار با اس۲۰ اولترا از هر دو دست استفاده شود.

صفحه‌نمایش

شاخص‌ترین ویژگی نمایشگر ۶.۹ اینچی گلکسی اس۲۰ اولترا نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی آن است که کیفیت اسکرول کردن، موشن‌ها و پرفورمنس بازی‌ها را بهبود می‌بخشد. اس ۲۰ اولترا علاوه بر نرخ‌ تازه‌‌سازی ۱۲۰ هرتزی از نرخ‌ تازه‌سازی ۶۰ هرتزی عادی نیز پشتیبانی می‌کند. همچنین حالت صفحه‌نمایش WQHD+ تنها در نرخ ۶۰ هرتزی فعال می‌شود. در بررسی گلکسی نوت ۱۰ پلاس گفته شد که نمایشگر 60 هرتزی نوت ۱۰ پلاس در مقابل نمایشگر ۹۰ هرتزی وان‌پلاس۷ عملکرد ضعیف‌تری دارد و سامسونگ از این لحاظ از رقبای چینی خود عقب مانده است. اما سامسونگ با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی اس ۲۰ اولترا علاوه بر جبران نقص نوت ۱۰، در این زمینه به پیشرو بازار گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است. این نمایشگر از نوع داینامیک آمولد بوده و رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۲۰ به ۹ دارد. تراکم پیکسلی نمایشگر اس۲۰ اولترا 511ppi و نسبت تصویر به بدنه آن نزدیک به ۹۰ درصد است. روشنایی نمایشگر گوشی گلکسی اس۲۰ اولترا ۱۴ درصد از گلکسی اس۱۰ بیشتر شده است. نمایشگر 3k گلکسی اس۲۰ اولترا وضوح و کیفیت بسیار بالایی دارد و میزان اشباع رنگ در حالت Vivid بسیار جذاب و دوست‌داشتنی است.

نمایشگر ۶.۹ اینچی داینامیک آمولد گلکسی اس ۲۰ اولترا محافظت شده با گوریلاگلس ۶

دوربین

دوربین‌ها در گوشی‌های هوشمند شاید اصلی‌ترین مبارزان در جنگ برند‌ها باشند. جنگی که چند سالی است از مگاپیکسل به تعداد لنز کشیده شده، و اکنون سامسونگ جنگ لنز و مگاپیکسل را با هم یکی کرده و احتمالاً در آینده‌ای نه‌چندان دور باید منتظر دوربین‌های هوشمند به‌ جای گوشی‌های هوشمند باشیم. گلکسی اس۲۰ اولترا دارای چهار دوربین است. چهار دوربینی که مدت‌هاست روی آنها تمرکز کرده و تمام تبلیغات و تیزر‌های گلکسی‌اس ۲۰ را به خود اختصاص داده است. دوربین‌هایی که لنز‌های بسیار بزرگی دارند تا بلکه بتوانند آن حجم از مگاپیکسل را با نرم‌افزار دوربین هماهنگ کنند و نتیجه دلخواه را به دید کاربر برسانند. اما آیا سامسونگ موفق به انجام این کار شده است؟ دوربین اول گلکسی از ۲۰ اولترا از بالا، ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه دید ۱۲۰ درجه است. این دوربین با لنز ۱۲ مگاپیکسلی فاصله کانونی ۱۳ میلی‌متری داشته و گشودگی دریچه دیافراگم آن ۲/۲ است. این دوربین به قابلیت فوکوس خودکار مجهز است. دوربین دوم که تمام تبلیغات سامسونگ به آن مربوط می‌شود لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی عریض با زاویه دید ۷۹ درجه‌ای دارد. فاصله کانونی این دوربین ۲۶ میلی‌متر و گشودگی دریچه دیافراگم آن 8/1 است. دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ به لرزشگیر خودکار نیز مجهز است. دوربین سوم ۴۸ مگاپیکسلی تله‌فوتو با زاویه دید ۲۴ درجه است. زیبابین سامسونگ اندازه 2/1 اینچی، فاصله کانونی ۱۰۲ میلی‌متری و گشودگی دریچه دیافراگم 5/3 دارد و به لرزشگیر اپتیکال نیز مجهز است. در نهایت دوربین یا سنسور آخر 3/0 مگاپیکسلی برای تشخیص عمق تصویر است. دوربین ۴۰ مگاپیکسلی سلفی نیز که در سوراخ نمایشگر قرار گرفته گشودگی دریچه دیافراگم ۲/۲ دارد و برای گرفتن عکس‌های سلفی بازتر زاویه دید ۸۰ درجه‌ای به کاربر می‌دهد.

دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی گلکسی اس ۲۰ اولترا

همه چیز روی کاغذ زیباست

زوم اپتیکال ۱۰ برابری و بزرگنمایی هیبریدی ۱۰۰ برابری، اصلی‌ترین مزیت ابرلنز‌های گلکسی اس۲۰ اولترا بوده که سامسونگ نام این بزرگنمایی ۱۰۰ برابری را «Space Zoom» گذاشته است. نسبت‌های تصویربرداری اس ۲۰ اولترا، ۹:20، 1:1، 9:16، 3:4 و 3:4 ۱۰۸ مگاپیکسلی است؛ یعنی برای عکاسی با لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی تنها به نسبت تصویر ۳:۴ دسترسی دارید. هرچند لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی به لرزشگیر اپتیکال مجهز است اما برای گرفتن عکس‌های باکیفیت و شفاف حتماً باید گوشی کاملاً ثابت باشد یا روی پایه دوربین قرار بگیرد. نکته دیگر آنکه لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی در فضای باز بسیار خوب عمل کرده و عکس‌هایی با قابلیت زوم بالا و با دقت رنگ فوق‌العاده ثبت می‌کند. اما در فضای بسته با نور مصنوعی یا کم‌نور، عملکرد قابل قبولی نداشته و تصاویر اغلب مات یا دارای نویز زیاد هستند. علاوه بر آن بزرگنمایی هنگام ثبت تصویر با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلاً ایده جالبی به نظر نمی‌رسد و شاید به همین خاطر سامسونگ نهایت زوم دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی را 6x قرار داده است. انگار دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ به‌ خوبی نتوانسته با نرم‌افزار دوربین هماهنگ شود یا اینکه ۱۰۸ مگاپیکسل تنها نامی تجاری برای جلب تجه مخاطب است. امیدواریم در آینده دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ با یک آپدیت نرم‌افزاری نهایت قدرت و توانایی خود را نشان دهد تا شاید هزینه‌ای که سامسونگ برای تبلیغ روی این دوربین صرف کرده جبران شود.

دوربین چهارگانه گلکسی اس ۲۰ اولترا با قابلیت زوم ۱۰۰ برابری

در مورد قابلیت زوم لنز تله‌فوتو باید گفت بهترین زوم ۱۰ برابری در بین تمام دوربین‌های گوشی‌های هوشمند درون گلکسی اس۲۰ اولترا گنجانده شده است. قابلیتی کاربردی و بجا که بسیار خوب عمل کرده و برای موارد بسیار زیادی مانند عکاسی از مکان‌ها و فضاهای تاریخی بلند از جمله برج‌ها، ساختمان‌ها و مجسمه‌های چند ده یا چند صد متری، عکاسی درون ورزشگاه‌ها و موارد اینچنینی کاربرد دارد. زوم دوربین گلکسی‌اس ۲۰ بسیار جذاب است اما اگر این قابلیت جذاب را تا ۳۰ برابر نگه می‌داشت و از آن فراتر نمی‌رفت، شاید می‌شد از عبارت بی‌نقص برای این لنز نیز استفاده کرد. اما زوم این دوربین بیشتر از ۳۰ برابر تنها نویز است و بس. اگرچه می‌توان با حدس و گمان تشخیص داد که چه چیزی درون تصویر است، اما در آن میزان زوم، لرزش‌های میلی‌متر‌ی دست، تصویر را چندین متر جابه‌جا می‌کند و نه‌ تنها تجربه لذت‌بخشی به کاربر نمی‌دهد بلکه بیشتر باعث آزردگی خاطر می‌شود. در نهایت مگر چند مورد کاربرد می‌توان برای عکسبرداری با بزرگنمایی ۱۰۰ برابری و پس از آن حدس و گمان درباره آنچه در تصویر است عنوان کرد؟ کیفیت عکاسی دوربین‌های عریض و فوق عریض اس ۲۰ اولترا مانند همیشه خوب است و دوربین سلفی نیز در فضای باز فوق‌العاده عمل می‌کند و در محیط بسته به نور کافی نیاز دارد. عکاسی در شب با دوربین اس ۲۰ اولترا و قابلیت Night، تنها در صورت داشتن سه‌پایه یا ثابت بودن مطلق دوربین است که کاربرد دارد. دوربین اس ۲۰ اولترا در این حالت ۳۰ ثانیه تصویربرداری کرده و نتیجه خارق‌العاده‌ای در بر دارد، اما اگر دوربین در حالت عکاسی شب کوچک‌ترین حرکتی داشته باشد، ۳۰ ثانیه تصویربرداری به ۱۶ یا چهار ثانیه کاهش می‌یابد و نتیجه بسیار با حالت اول متفاوت خواهد بود. در کل اگر اعداد و ارقام فضایی را کنار بگذاریم، در مورد دوربین اس ۲۰ اولترا باید گفت کیفیت عکاسی و فیلمبرداری در فضای باز بسیار خوب و در فضای بسته به مهارت عکاسی و حوصله کاربر بستگی دارد.

سخت‌افزار

گلکسی اس۲۰ اولترا در دو نسخه مختلف با دو چیپ‌ست مختلف موجود است. نسخه آمریکا و چین با پردازنده مرکزی هفت نانومتری اسنپ‌دراگون ۸۶۵ و پردازنده گرافیکی Adreno 650 عرضه شده و نسخه جهانی یعنی نسخه‌ای که در اختیار ما قرار گرفته از پردازنده مرکزی هفت نانومتری Exynos990 سامسونگ در کنار پردازنده گرافیکی Mali-G77 MP11 استفاده می‌کند. CPU اس ۲۰ اولترا هشت هسته با معماری ARM دارد که از این میان دو هسته قدرتمند ARM Cortex-A76 73/2 گیگاهرتزی، چهار هسته ARM Cortex-A55 دو گیگاهرتزی و دو هسته Mongoose M5 دو و نیم گیگاهرتزی دارد. اس ۲۰ اولترا ۱۲ گیگابایت رم دارد که از این ۱۲ گیگابایت، 8/10 گیگابایت آن به ‌صورت نرم‌افزاری موجود است و از این 8/10 گیگابایت به‌ طور معمول در صورت بسته بودن Optimize، ۵۰ تا ۵۲ درصد یعنی 2/5 تا شش و نیم گیگابایت آن آزاد است. حافظه داخلی اس ۲۰ اولترا نیز ۱۲۸ گیگابایت است که تنها 27/108 گیگابایت آن به‌ صورت نرم‌افزاری قابل استفاده است که از این عدد، پس از حذف نرم‌افزار‌های اضافه و پیش‌فرض، حدود ۱۰۲ گیگابایت فضای آزاد و قابل استفاده وجود دارد. اس ۲۰ اولترا در اکثر بنچ‌مارک‌ها یا صدرنشین است یا جزو پنج‌تای اول قرار دارد. به‌ لحاظ عملکردی می‌توان گفت اس ۲۰ اولترا سریع‌ترین گوشی اندرویدی حال حاضر دنیاست. اجرای بازی‌های ویدئویی با گرافیک جذاب در گوشی‌ اس‌ ۲۰ اولترا با ۱۲ گیگابایت رم، پردازنده‌های قدرتمند و سرسخت، صفحه‌نمایش داینامیک آمولد در کنار نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی تصویر، یکی از لذت‌بخش‌ترین تجربه‌‌های کار با گوشی‌های پرچمدار است.

رابط کاربری

گلکسی اس۲۰ اولترا به اندروید ۱۰ و رابط‌ کاربری اختصاصی One UI2 مجهز است. سامسونگ در گلکسی‌اس ۲۰ امکانات جذابی از جمله Link to Windows، Screen Recorder، Quike Share، Music Share و Dynamic Lockscreen قرار داده است. به کمک قابلیت Link to Windows، از طریق نرم‌افزار Your Phone در ویندوز ۱۰، و با اتصال به یک شبکه وای‌فای مشترک، مشاهده تماس‌ها و پیامک‌های گوشی روی لپتاپ امکان‌پذیر است. قابلیت Link to Windows در آخرین نسخه خود امکان Sync تصاویر گالری و همچنین اشتراک‌گذاری نمایشگر گوشی روی لپ‌تاپ با قابلیت کنترل کامل از درون لپ‌تاپ را به نرم‌افزار Your Phone اضافه کرده است. این قابلیت یکی از کاربردی‌ترین قابلیت‌های رابط‌کاربری سامسونگ و ویندوز ۱۰ است که به کاربرانی که دائماً از لپ‌تاپ استفاده می‌کنند این امکان را می‌دهد تا از طریق خود ویندوز، گوشی و لپ‌تاپ را همزمان با هم کنترل کنند.
Screen Recorder نیز که پیش از این تنها در Game Launcher گوشی‌های گلکسی وجود داشت و تنها محیط بازی‌ها و برخی نرم‌افزار‌ها را ضبط می‌کرد اکنون به یکی از گزینه‌های Quick Panel تبدیل شده و امکان ضبط نمایشگر گوشی در همه حالت‌ها حتی در حالت دوربین را دارد. این قابلیت در سه حالت ضبط نمایشگر، ضبط نمایشگر و صدای گوشی و همچنین ضبط نمایشگر به همراه صدای گوشی و میکروفون، اقدام به رکورد صدا و تصویر می‌کند. قابلیت Quike Sahre برای اشتراک‌گذاری فایل از طریق وای‌فای دایرکت هست که سرعت بسیار بالایی دارد و گوشی‌های سامسونگ را تنها با اتصال به شبکه مشترک شناسایی و اقدام به ارسال فایل می‌کند. Music Share ویژگی دیگر اس ۲۰ اولتراست که امکان اتصال دیگران به‌ طور غیرمستقیم به دستگاه بلوتوثی شما را از طریق گوشی گلکسی اس ۲۰ فراهم می‌کند؛ به این صورت که برای مثال شما در کنار شخص دیگری داخل خودرو هستید و ضبط اتومبیل به گلکسی‌اس ۲۰ شما وصل است. شخص کنار شما می‌تواند بدون قطع کردن اتصال شما به ضبط، به بلوتوث گوشی شما وصل شده و از طریق بلوتوث اس ۲۰، با گوشی خودش صدا را به ضبط ماشین منتقل کند. در نهایت مجله تصویری متحرک برای قفل صفحه که به گوشی گلکسی اس۲۰ اولترا هم آمد. البته سال‌هاست در گوشی‌های هواوی چنین قابلیتی وجود دارد، اما با توجه به صفحه‌نمایش Dynamic AMOLED تمام‌صفحه با نسبت تصویر به بدنه ۹۰ درصدی، تماشای این تصاویر باکیفیت روی صفحه‌نمایش گلکسی اس۲۰ اولترا جذابیت بیشتری دارد.

نمای پشت بدنه گلکسی اس ۲۰ اولترا محافظت شده با گوریلا گلس ۶

باتری

صفحه‌نمایش ۶.۹ اینچی با کیفیت WQHD+ و نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتزی در کنار ۱۲ گیگابایت رم برای اجرای همزمان چندین برنامه و قابلیت ضبط فیلم‌های 8K و اسپیکر استریو برای پخش موزیک نیازمند باتری است که بتواند تمام طول روز دوام بیاورد. از همین رو سامسونگ باتری پنج هزار میلی‌آمپرساعتی برای گلکسی اس۲۰ اولترا تعبیه کرده تا از هر لحاظ خیال کاربر را راحت کند. باتری گلکسی اس۲۰ اولترا به کمک Adaptive Power Saving میزان مصرف باتری را به حداقل می‌رساند و با استفاده حداکثری، اس ۲۰ اولترا به ‌طور کامل تا یک روز شما را همراهی می‌کند. اگر خیلی با گوشی سر و کار نداشته باشید و تنها در موارد نیاز به گوشی مراجعه کنید، باتری گوشی به راحتی تا سه روز شما را همراهی خواهد کرد.

نکات مثبت

  • اسپیکر استریو
  • نمایشگر باکیفیت
  • نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتزی
  • باتری بادوام
  • دوربین باکیفیت در فضای باز
  • سخت‌افزار قدرتمند
  • زوم ۱۰ برابری باکیفیت

نکات منفی

  • زوم بیش از 30x غیرکاربردی و کم‌کیفیت دوربین
  • وابستگی کیفیت عکاسی در شب و عکاسی ۱۰۸ مگاپیکسلی به داشتن سه‌پایه
  • فقدان جک 5/3 میلی‌متری هدفون
  • وزن زیاد
  • گران‌قیمت

جمع‌بندی

گلکسی اس۲۰ اولترا نمونه بارز یک گوشی هوشمند متعلق به دهه جدید است. سامسونگ با معرفی گلکسی زد فلیپ و این گوشی قدرتمند، برنامه خود را برای آینده راه گوشی‌های هوشمند تا حدی نشان داده است. اس ۲۰ اولترا نه تنها یک گوشی تمام‌عیار به شمار می‌رود بلکه در برخی از موارد چیزی بیش از یک گوشی است و این صرفاً موضوع خوبی نیست. با استفاده مکرر از دوربین این گوشی در حالت‌ها و شرایط مختلف، به این نتیجه رسیدیم که دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی برای گوشی‌های هوشمند مناسب نیست. یا حداقل نرم‌افزار‌های موجود امکان استفاده حداکثری از قابلیت‌های لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی را ندارند. در کنار این موضوع زوم ۱۰۰ برابری دوربین نیز کمی زیاده‌روی به‌ حساب می‌آید، چراکه علاوه بر سختی استفاده از آن، کاربرد مشخص و روشنی هم ندارد و قطعاً کاربر بابت تمام این امکانات هزینه پرداخت می‌کند، امکاناتی که به کارش نمی‌آید و تنها باعث هدررفت پس‌انداز می‌شود. شاید اگر این امکانات گران‌قیمت و غیرکاربردی را از اس ۲۰ اولترا حذف کنیم یا در کنار حفظ این قابلیت‌های اضافه، قیمت این گوشی را به حالت معقول برگردانیم، گلکسی اس۲۰ اولترا را بتوان گوشی بی‌نقص خطاب کرد. اما چنان‌که مشخص است، نه این گوشی و نه هیچ ‌گوشی هوشمند دیگری به این درجه نرسیده‌اند و همچنان با گذاشتن کلمه بی‌نقص در کنار نام گوشی‌های هوشمند فاصله زیادی داریم. اما با تمام اینها گلکسی اس۲۰ اولترا کماکان یکی از باکیفیت‌ترین و بهترین گوشی‌های موجود در بازار است.

جدول مشخصات گلکسی‌ اس۲۰ اولترا
جدول مشخصات گلکسی‌ اس۲۰ اولترا سامسونگ

این مطلب در شماره ۷۸ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۷۸ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/7ty
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو